エルメスiphoneケースエルメス。ハーメスは1837年に設立され、伝統工芸に忠実で革新的な国際企業です。バッグ、ハーネス、シルク製品、婦人服、紳士服、宝飾品、靴、香水、腕時計、アート家具、ベルト、手袋、 帽子、エナメルジュエリーとアクセサリー、食品の磁器やその他の16の主要製品カテゴリ。 エルメスは伝統的な職人技と優れた原材料を組み合わせています。 1921年にイタリアのフィレンツェに創業したグッチiphoneケースは、世界をリードする高級ブティックブランドの1つです。 その優れた品質と絶妙なイタリアの職人技で有名なコレクションには、皮革製品、靴、香水、宝飾品、腕時計などがあります。 グッチiphoneケース、そうだよ! 世界最高の高級品、エルメスの底、GUCCIセカンド、シャネルが初!
Minuta s encyklopedií

Mapa pokrytí

mapa pokrytí
detail

Pořad Minuta s encyklopedií existuje již od roku 2004.

Znáte Minutu s encyklopedií?





Výsledky ankety
Obrázek

Konzervy

Potraviny živočišného nebo rostlinného původu mohou v přírodním stavu vydržet poživatelné jen po určitý čas, než dojde k jejich rozkladu. Abychom tento čas co nejvíce prodloužili, případně úplně tomuto procesu zabránili, potraviny nejrůznějšími způsoby konzervujeme. Některé z nich znali už ve starém Řecku a Římě. V touze zachovat jídlo co nejdéle čerstvé objevili, že se potraviny dají déle uchovat pomocí tepla nebo chladu. Mikroorganismy a zárodky, které kažení způsobují, se nemohou v chladnu rozmnožovat a za vysokých teplot hynou. Teplem bývají konzervovány především kapaliny a výrobky uzavírané do sklenic nebo plechovek. Při konzervaci masa a čerstvé zeleniny se více uplatňuje chlazení a mražení. Navíc se do rychle se kazících potravin dnes přidávají konzervační látky, díky nimž dnes už téměř neznáme žluklé máslo či plesnivějící šunku. Přesto je však potřeba dát si na zkažené konzervy pozor.

« Listopad 2018 »
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30